De ce Kovacs Andras de la Kumm e un idiot

Pentru ca activist convins cum e el, Kovacs Andras a emis una dintre cele mai idioate idei: Boicotarea Albalact din cauza ca presupusul director a votat pentru legea minelor si pentru gazele de sist. Pus in fata unei asemenea ineptii, orice om cu jumatate de creier functional ar trebui sa se intrebe “ce are sula cu prefectura”.

Adica “nea caisa” asta vrea sa ne sabotam poate cel mai modern si performant producator de lactate pentru ca presupusul director a votat cum nu-i convine lui. Si pentru asta, cei care lucreaza la Albalact ar merita reduceri salariale sau sa fie concediati, pentru ca asta rezulta dintr-un boicot (evident, facut cu cap, nu ca tampeniile alea de la benzinarii – nu alimentam azi deloc pentru ca maine sa facem coada la pompa).

Apoi, iata de ce mai sus am zis “presupusul director”. Kovacs Andras nu are nici macar curiozitatea sa-si verifice informatia pe care o raspandeste si sa vada chiar pe site-ul companiei care este structura echipei de management. De acolo ar fi aflat ca Ioan Darzu nu mai este director. A fost. Iar daca nu ma crede pe cuvant, sa vada ca lucrul asta il spune si Stelian Tanase.

Asa se face ca daca Ioan Darzu A FOST director Albalact, Kovacs Andras ESTE un idiot. Pentru ca in loc sa se ocupe de traba la care se pricepe – muzica – are idei idioate incercand s-o arda salvator.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: