Cronica de presa 11

  • Piedone face surprize placute. Sectorul 4 e primul in care se aprind luminile de sarbatori. Chiar din seara asta. In plus, tot de sarbatori, nu vor mai fi ridicate masinile parcate ilegal in sector. (Nu v-o luati in cap totusi, nici chiar pe linia de tramvai). Si a rupt si protocolul cu USL. Sarbatori fericite!
  • Ne-am obisnuit sa avem legi de rahat si primari pe masura. Dar iata un exemplu ca se poate da o lege buna care sa faca orasele mai curate. Sa vedem cum va fi aplicata. Bravo, Pitesti!
  • Iar daca laud un oras din tara nu pot sa o fac fara sa laud si Alba Iulia. Pentru ca desi e mic e cel mai incarcat istoric si cel mai dinamic in prezent. Dupa introducerea biletului valabil o ora pe orice ruta va avea si net gratuit in transportul public. Touche!
  • Sa fim cu totii frati si sa circulam liber in marea familie europeana. Dar nu chiar toti. Fara romani si bulgari am vrea. Zisera englezii cuprinsi de paranoia. Asta se intampla cand populatia citeste prea mult si are incredere in publicatii de doi bani. Culmea e ca asta se intampla si aici. N-am vrea sa vina chinezii sa munceasca in Romania pe mai putini bani decat o facem noi.
  • Ciocolata va deveni tot mai rara. Cica nu exista solutii pentru rezolvarea problemei. Nu nu, nici plantarea de noi arbori de cacao, nimic. Asa bate EVZ campii preluand nu stiu ce mizerie britanica. Dar daca e vineri li se permite.
  • Multa sanatate si carne in frigider celor care ati ales USL si ati adus PSD-ul la putere. Salarii mai mari la primari, zero lei la copii. Plus manaria cu noua taxa pe carburanti. Doar doua exemple. Acelasi lucru il zice si alt ziar.
  • Imnul intonat zilnic in scoli si amenzi pentru arborarea gresita a drapelului. O propunere buna, ca mai taie din curentul asta „tara frumoasa dar pacat ca-i locuita”. Doar sa nu ne duca-n partea cealalta. Si anume spre nationalism ca-i la fel de rau.
  • Pentru ca Jurnalul mananca rahat la ordin cand scrie subiecte politice si chiar economice, iata ceva putin mai vechi dar de folos: Targ la Muzeul Taranului de azi pana duminica. Veti gasi acolo mestesugari si gospodine, ocazie numai buna sa cumparati cate ceva traditional de Mos Nicolae.
  • Barbatii isi fac de doua ori mai multe poze cu telefonul mobil. Din vanitate, zice Samsung in urma unui studiu facut in Marea Britanie. Sau o fi din cauza ca aia e o tara plina de cocalari?
  • Si… Hipsterul de la Antena3 a dat cu mucii in asfalt. Adevarul e ca daca ii reusea schema asta avea o stire frumoasa de dat pe post. Dar la fel ca-n tenis mai ai parte si de rateuri. Chiar si asa insa, cel mai corect post o va intoarce ca la Ploiesti si va spune ca e atentat la libertatea presei, ca bla bla. Pacat de Cristache, ca e prins acum la mijloc.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: