Revista filmelor 4

Elysium (2013). Stiti casele acelea pe care proprietarii se chiunie sa le faca grandioase dar in realitate ajung niste kitsch-uri? Cam la fel putem spune si despre acest film a carui actiune se desfasoara in anul 2.154. Se facea ca privilegiatii planetei locuiau pe un satelit artificial al Terrei ajutati, serviti si aparati de roboti iar muritorii de rand au ramas pe Pamant intr-un mediu nu tocmai placut. Eroul Max DeCosta (Matt Damon), obsedat de prietena lui din copilarie, salveaza situatia dar pana atunci intra in antiteza cu Jodie Foster pe care nu stiu de ce dar in orice film o vad imi vine sa dau cu ceva in monitor/ecran.

 

Ender’s Game (2013). Un film care incepe bine, cu o idee interesanta. Dar care pe parcurs se transforma intr-o bula a asteptarilor desarte pentru spectatori. Batalia finala prin care marele comandant (pubertin) Ender trebuie sa salveze civilizatia umana de invadatorii extraterestri are o strategie demna de academia militara: dau cu tot ce am si sper sa nu mor inaintea dusmanului.

 

The World’s End (2013). Desi asa pare, nu-i un film despre sfarsitul lumii. World’s End este ultima carciuma la care cinci prieteni trebuie sa ajunga in timpul unui „pub crawl”. Deja cred ca v-ati facut o idee despre ce va asteapta asa ca ma opresc aici. Mai spun doar atat: 5 barbati, 12 baruri, 60 de pinturi. Noroc!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: