Cronica de presa 6

  • Filmul Hangover a fost transpus in viata reala. I s-a intamplat unui tanar din Manchester. Dupa o noapte de betie s-a trezit in WC-ul aeroportului Charles de Gaulle.
  • Genocid de Craciun. Romsilva taie peste 50 de mii de brazi pe care romanii ii vor tine impodobiti o luna. Apoi ii vor arunca. Romsilva macar are plantatie speciala pentru asa ceva. Sa vedem ce fac ecologistii in privinta zecilor de mii de brazilor taiati ilegal.
  • Soarta tortionarilor se decide la CCR. Urmeaza sa aflam si daca dosarele revolutiei si mineriadelor se inchid definitiv. Adica daca scapa nea’ Nelu de ce merita pentru ce a facut. Cum ce? Nu stiti?
  • Expertul care a decis ca Ponta nu a plagiat a ajuns sef. Seful Guvernului, in subordinea caruia se afla Oficiul pentru DDA-uri, a asteptat sapte luni ca sa-si recompenseze lacheul. Intre timp apele s-au mai linistit si lumea nu se mai agita acum.
  • Basescu incearca sa mai taie din nesimtirea Guvernului si ameninta ca va trimite legea bugetului inapoi daca nu se renunta la acciza suplimentara pe benzina. Bine-ar face. Pacat ca din populism si frica. Altfel, mai taie din ele, da-le…
  • Romania negociaza repatrierea tezaurului din Rusia. De cate zeci de ani si cu ce rezultat?
  • In Franta ninge de rupe. E cod portocaliu. Si daca va plangeati de cum actioneaza autoritatile romane cu greu in timp ce aia blocati in case sau pe drumuri stau si rad ca la inundatii de jandarmii trimisi sa-i ajute, ia vedeti cum 220 de mii de locuinte din Franta au ramas fara electricitate.
  • Amatorii de chilipiruri pot citi acum catalogul Flanco in care sunt ofertele de Black Friday. In campanie se baga si okazii.ro. Dar cine mai e fraier sa cumpere ceva de acolo?
  • Asa cum ne-au obisnuit de mult, cei de la Jurnalul bat campii si ataca la ordin. Azi CSM e acuzat de cenzurarea declaratiilor din Parlamentul European. Asa-zisa vctima este Vadim Tudor, care a delirat in 9 septembrie si a aruncat cu rahat in justitie.
  • Si… Stati linistiti, ca activitatea seismica din zona Vrancea este una normala. Cutremurul din dimineata asta si celelalte de pana acum nu sunt cu nimic speciale. Iar unul mare nu suna la usa inainte sa vina.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: