Cronica de presa 5

  • Unul din cei opt cocalari domni respectabili arestati inaintea meciului din Grecia se plange ca vai ce-a patit, ca vai ce-a indurat. Soc si groaza. Pe logica lui insa putem sa-l intrebam: “Da’ mai sughiti, ba? Mai sughiti?” Cine nu pricepe gluma o vede aici.
  • Un roman a inventat aparatul care “stoarce” bani din banci folosind rotunjirea. Metoda mai veche folosita pana acum doar de banci in interesul lor. Bine, si inventia e tot in interesul bancilor. Doar nu sunt proaste. S-a facut si un film pe tema asta.
  • Daca ar fi dupa cei de la Dacia Europa n-ar mai iesi din recesiune. Ca altfel incepe lumea sa cumpere iar masini mai scumpe si mai bune. Dar pana atunci Dacia vinde ca nebuna. Si bine face.
  • Pentru ca CNADNR (SRL-ul ala cu drumurile) a asteptat mai bine de sase luni sa publice cifrele astea am stat si eu o zi pana sa bag in cronica stirea despre costul deszapezirii de anul trecut. Da’ de anul asta pe cand aflam costul, domnu’ Sova?
  • Ponta aplica ce a invatat de la Iliescu si mai ales de la Nastase. Pe principiul daca tot sunt(em) la putere pai sa fiu(m) si la putere.
  • Inca una, tot cu Ponta. Nu se lasa si nu se lasa. Daca avem majoritate in Parlament de ce sa nu ne folosim de ea si sa ne pisam in acelasi timp pe justitie? Ce? Electoratul? E prosti, ba! Uita pana la alegeri. Deja au auitat si cum am ajuns la putere si cum i-am mintit in planul de guvernare. Imediat uita si de noile biruri. E prosti, ba!
  • Iar daca vine vorba de dosare… Pentru ca ar putea scapa ca porcul (am vrut sa scriu camila dar era cacafonie) prin urechile acului pentru mizeriile facute la referendum Dragnea primeste o palma si peste falca cealalta pentru evaziune fiscala. Sa-i fie de bine si sa aiba pofta! Oare fuge de justitie cum fug si Oprisan si Voiculescu?
  • Un alt roman, de 70 de ani, si-a tras eoliana pe casa. Ca sa aiba energie electrica moca. Nasol! Acum va plati si taxa pe stalp.
  • Dar deseurile unde se duc cand se duc? Nu stiu despre toate. Dar o suta de tone au ajuns nu la groapa de gunoi ci in apropierea Străzii Piscul Crăsani din cartierul Militari.
  • Si… Pentru ca va spuneam ieri ca n-o sa ne calificam, iata ca s-a intamplat. Dar de ce, ne spune gazeta. Vorba aia… “Piti, Piti, lasa-neee, lasa-neee!”
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: