Logica de “galerist”

Politia elena a arestat inaintea meciului – in care ne-am luat-o din nou pe cocoasa la “folbal” si tot nu ne bagam mintile in cap – opt cocalari domni respctabili care au incercat sa intre pe stadion cu fumigene si alte pirotehnice. Pentru ca asa voiau ei desi stiau ca nici la noi si nici la greci nu e permis accesul in tribune cu mizerii de genul asta.

Grecii n-au stat la discutii “hai fratica, nu stiam, n-am vrut, jur pe rosu ca nu mai fac” si i-au arestat conform legii pe romani. Tot conform legii le-au dat rapid cinci luni cu suspendare care vor merge frumusel la cazier. Adica data viitoare cocalarii domnii respectabili vor lua cu executare.

Si pentru ca grecii vad ca nici cei 8 smecheri si cu atat mai rau nici suporterii romani in general nu au invatat nimic din lectia asta acum se joaca putin cu indivizii. In loc sa bage la cap, ce fac restul “galeristilor”? Vor fluiera imnul Greciei la meciul retur daca “eroii” nu vor fi eliberati. Ca asa inteleg ei legea. Asa inteleg ei bunul simt.

Iar presa si autoritatile romane jelesc si se dau si ele de ceasul mortii ca abuz, ca vai saracii suporteri… Vax! Foarte bine, ba! Poate dupa ce le dau grecii drumul isi baga mintile in cap si pricep ca daca nu ai ce cauta cu mizerii pe stadion nu incerci sa intri cu ele ca esti tu smecher.

Galerie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: