Banalitati in Bucuresti 1

  • Daca nu esti atent/a poti sa te spanzuri fara sa vrei chiar in Piata Unirii. De trei zile sade labartat un cablu fix la intrarea pe o trecere de pietoni folosita intens. De trei zile. Ziua ca ziua, dar seara/noaptea cei mai multi pietoni il iau direct in gat. Hai odata cu mutarea cablurilor in subteran ca murim spanzurati, luara-ti “fire” in primarii!
  • Am vazut destule amenzi date de politistii rutieri soferilor cu SUV-uri sau cu masini “puternice”. La fel ca individul din seara asta, toti, dar absolut toti butonau la telefon in timp ce stateau trasi pe dreapta. Sau vorbeau la el. Acum variante ar fi asa: ori isi sunau mamicile secretare pe unde trebuie, bunicii securisti sau tatii interlopi ori simteau ca trece vremea prea greu si bagau un sms, un joc sau ceva sa mai treaca timpul. In ambele cazuri avem de-a face cu idioti persoane educate. Pentru ca nu stiu sa astepte.
  • Tot la ceas de seara, un el isi certa de zor consoarta in Carrefour-ul unde-mi fac piata. Tranteste cu sacosa in cos, se roseste la fata si o ia inainte. Ea il urmeaza incercand sa spuna ceva. Nu reuseste. Se tine catel dupa el. Dupa ce am iesit dau tot de ei. Acelasi circ. El crizat, ea supusa la doi pasi in spate. Nu stiu cine si cu ce a gresit. (sigur eu cu ceva ca am dat peste ei) Dar bai animalule! Te balonezi daca astepti pana acasa?
  • Pute ingrozitor intre Cocor si Raiffeisen. Evitati zona!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: