Revista filmelor 3

Thor: The Dark World (2013). La fel de spectaculos ca prima parte. N-am inteles insa de ce profesorul Erik, jucat de Stellan Skarsgard, a fost transformat intr-un personaj chiar atat de penibil. Si inca una gogonata rau de tot: Elfi negri!? Pe bune? In rest multa actiune, ceva drama si Thor (Chris Hemsworth) e cam imbracat de data asta. Deci ioc pectorali de admirat pentru fete.

 

The Grandmaster (2013). Daca vreti sa vedeti un film “cu batai” contine si asa ceva. Dar nu despre asta e vorba. Povestea e in limba chineza si prin ochii si viata domnului Yip prezinta transformarile prin care trece lumea maestrilor de arte martiale la inceput de secol XX. Viata domnului Yip (Tony Leung Chiu Wai) trece brusc de la primavara la iarna odata cu invazia japonezilor. Povestea intreaga, de putin peste doua ore, o aflati voi.

 

Savannah (2013). Contrar asteptarilor nu este vorba despre o femeie. Ma rog, o duduie are un rol important in aceasta poveste. Dar subiectul filmului il reprezinta viata lui Ward Allen si a bunului sau prieten Christmas Moultire pe raul Savannah. Vorbim despre ecranizarea romanului “Ward Allen: Savannah River Market Hunter” de John Eugene. Si aici este vorba de schimbare. Dar la sfarsit de secol XIX. Povestita de catre Christmas (Chiwetel Ejiofor). Se facea ca Ward Allen (Jim Caviezel), un vanator de rate, reuseste sa pastreze traditia locului si sa intarzie reformele guvernamentale. Spusa intr-o maniera dramatica, povestea sper sa nu dea idei hipsterilor care au protestul ca ocupatie de baza. Inca ceva: La filmul asta e nevoie de nitica rabdare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: