Gazele de sist: Urmeaza noi proteste

Ratiunea a invins, pentru moment, nationalismul si impulsul emotional. Proiectul de lege care presupune interzicerea explorarii si exploatarii prin fracturare hidtraulica a hidrocarburilor si anularea licentelor exclusive de explorare date deja a fost respins de Senat. A se sesiza cum motiveaza initiatorul, deputatul PP-DD Tudor Ciuhodaru, acest proiect de lege. In lumea lui e normal sa interzici pentru ca sunt controverse.

Acum astept sa vad cine stie pe unde cateva mii de tarani habotnici, suspiciosi si needucati dar manipulati oameni bine informati si cu spirit civic iesind din nou in strada sa alunge “capitalistii imperialisti” de la Chevron sau Exxon. Sa mai intamplat, preotul Vasile Laiu din Barlad/Pungesti fiind cel mai bun exemplu. Impreuna cu altii.

Nu m-ar mira nici noi intoxicari mizerabile ca cea de aici. Chiar daca i-am explicat ca sunt ape sulfuroase dupa cum reiese din document si articol omul o tine pe a lui.

Altfel ar fi interesant de pus o intrebare simpla. Cine sunt cei care au de castigat din proteste? Raspuns: Aceiasi care pierd daca nu sunt proteste.

Protest Pungesti

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: