CNA are in sfarsit curaj

Antena3. Triunghi alb cu marginile rosii in coltul din dreapta-jos al ecranului. Acolo, sub semnul exclamarii, scria „ATENTIE POST TV SUPUS REPRESIUNII”. S-a vazut zile in sir pe ecranul canalului patronat de Dan Voiculescu. Era o manipulare un mesaj care lasa de inteles telespectatorilor ca A3 e supusa represiunii din partea presedintelui. Pentru ca anterior, mai spre vara, postasera mesajul asta: “POST SUPUS AMENINTARILOR PREZIDENTIALE”.

In paralel, pe A3, rula si un spot in care se spunea ca “A sunat ceasul. S-a dat alarma. Traian Basescu mai are 60 de saptamani. Pe cati dintre cei pe care ii asculta ordinele ticalosite ii va trage dupa ei? Alarma!”.

Totusi, in cele din urma CNA si-a luat inima-n dinti si a facut ce era normal sa faca de la inceput: Somatie publica sa nu mai fie difuzate mizeriile astea.

Si acum vine partea frumoasa. Raspunsul jegos halucinant al reprezentantei Antena3 in sedinta CNA:

“Este opinia postului despre faptul ca este supusa la presiuni de ordin general” – Mirela Bomboe, reprezentanta Antena3.

“Promoul este si un teaser la mai multe emisiuni pe care Antena 3 urmeaza sa le realizeze cu privire la o retrospectiva a mandatului prezidential. Promoul se incadreaza in prevederile legale privind autopromovarea” – Mirela Bomboe, reprezentanta Antena3.

Concluziile sunt de prisos.

SURSA

PS: Daca tot e de ales intre… Mai bine basist decat securist.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: